Wie zijn wij?

header3.pngWelkom bij Therapeuticum Dierckx!

Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Lier en bestaat al sinds 1972. Tot op heden is het ons streefdoel om onze patiënten zo goed en efficiënt mogelijk verder te helpen. Zij kunnen dan ook rekenen op een ruim aanbod van hoogwaardige therapie- en dienstverlening dankzij onze constante bijscholing en een evenwichtig samengesteld team. Het team bestaat uit 3 vaste collega´s, allen master met een brede basis van de kinesitherapie maar toch met eigen interesses en specialisaties.

Samen vormen we een hecht team met regelmatige patiëntenbespreking, onderlinge uitwisseling van ervaringen en verslaggeving naar de verwijzende arts. Onze praktijk fungeert ook als stagelocatie voor studenten van de opleiding aan Artesis/UA en KUL.

 

Glenn Coenen

Glenn is sinds januari 2017 actief in de praktijk. Hij is afgestudeerd als master in de sportkine en heeft reeds ervaring opgedaan in de wielerploeg van Beobank Corendon en bij voetbalploeg Kessel United.


Fau-Mei Eeckhout

Fau-Mei is in 2014 als master afgestudeerd aan UA met als keuzerichting manuele therapie. Zij is sinds juli 2014 actief in de praktijk. Zij staat mee in voor alle manuele behandelingen alsook begeleiden en uitbouwen van oefenschema´s om op de juiste manier op te gaan bewegen en herval te vermijden.


Stijn Dierckx

Stijn Dierckx is de eigenaar en sinds 2006 werkzaam in de praktijk. Hij is gespecialiseerd in: kinesitherapie, osteopathie, motorische revalidatie,  taping, MTT, bekkenstabilisatietraining en rug- en nekscholing.


Ayoub El Bouchaoni

Ayoub is na zijn opleiding regentaat LO begonnen aan zijn master opleiding kinesitherapie aan de UA met als afstudeerrichting manuele therapie en sport. Hij is werkzaam in de praktijk van februari.